Skip to main content

Euroleague: Για το 4/4 κόντρα στην Παρτίζαν ο Παναθηναϊκός

(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν φιλοξενεί απόψε τους Σέρβους στο ΟΑΚΑ με στόχο να διευρύνει το σερί νικών στη Euroleague

Με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και την όγδοη στα τελευταία εννιά παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε στις 21:15 την Παρτίζαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.

H oμάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει το ροζ φύλλο αγώνα για να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα και να αρχίσει να κοιτάζει και ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

«Το χειρότερο που μπορούμε να πούμε είναι κάτι για “πάρτι”. Μετά το παιχνίδι με την Μονακό, όλη την εβδομάδα, δεν δουλέψαμε καλά. Είχαμε τραυματίες και άρρωστους, δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Το χειρότερο είναι να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια σαν “πάρτι” πριν τα κερδίσουμε.

Ίσως είμαστε σε καλή θέση, αλλά υπάρχουν ακόμα 13 ματς που πρέπει να νικήσουμε. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρό. Η Παρτιζάν είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, που παλεύει σε κάθε ματς. Στο Βελιγράδι μας κέρδισαν, ενώ ήταν στο -10 στο φινάλε. Αν σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε “πάρτι”, αν σκέφτονται έτσι οι παίκτες μου, θα είναι καταστροφικό» είπε για το παιχνίδι με τους Σέρβους ο Τούρκος προπονητής του ”τριφυλλιού”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει στους Βιλντόζα, Μπαλτσερόφκσι και Μαντζούκα, ενώ αμφίβολος είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Για την Παρτίζαν στο Βελιγράδι έμειναν οι Κέβιν Πάντερ και Αλέξα Αβράμοβιτς.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Εμίν Μόγκουλκοτς και Μαξίμ Μπουμπέρ.