Skip to main content

Ενοχλημένη η ΑΕΚ με το συνδρομητικό κανάλι

Οι άνθρωποι του συλλόγου εξέφρασαν δυσαρέσκεια για την επιλογή της Cosmote TV να μεταδώσει πρώτα τις δηλώσεις του νομικού συμβούλου του Ολυμπιακού αντί για τον Αλμέιδα

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξέφρασαν ενόχληση και δυσαρέσκεια απέναντι στην Cosmote TV, επειδή μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η συνδρομητική τηλεόραση μετέδωσε πρώτα τις δηλώσεις του νομικού συμβούλου των «ερυθρόλευκων» αντί για τον Ματίας Αλμέιδα, που θα μιλούσε πρώτος, ως φιλοξενούμενος προπονητής.

«Εξακολουθούμε να είμαστε πολύ ενοχλημένοι, σε βαθμό οργής, με αυτό που έγινε αμέσως μετά την λήξη του ματς της Κυριακής με την τηλεοπτική μετάδοση», σχολίασαν οι άνθρωποι της Ένωσης.

«Είναι αδιανόητο ο τηλεοπτικός πάροχος να αφήνει τους πρωταγωνιστές του αγώνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση τον προπονητή μας, που θα μιλούσε πρώτος ως φιλοξενούμενος, να περιμένουν προκειμένου να προβληθεί η παρωδία η φαρσοκωμωδία που είδαμε όλοι».

Για να συμπληρώσουν: «Αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημένοι από αυτό που έγινε και προσβεβλημένοι σίγουρα νιώθουν και οι φίλαθλοι μας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε και όλοι οι υγιείς φίλαθλοι. Ήταν απαράδεκτο να κάνει ο τηλεοπτικός πάροχος στην άκρη τον προπονητή μας για να προβληθεί αυτό το θλιβερό θέαμα».