Skip to main content

Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Βαλένθια

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI)

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενεί απόψε τους Ισπανούς στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί τη Βαλένθια στο ΣΕΦ (21:15, Novasports Prime), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο 7-6 και με νίκη θα ανέβουν ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία πριν τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Βίρτους, Βιλερμπάν και Άλμπα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Σακιέλ ΜακΚίσικ και Άλεκ Πίτερς, αν και έχασαν την τελευταία προπόνηση της ομάδας, θα δώσουν κανονικά το παρών στην αναμέτρηση, ενώ επιστρέφει και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος.

Σχολιάζοντας, το αποψινό ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε:

«Είναι μία ομάδα που αμυντικά είναι η καλύτερη στην Ευρωλίγκα σε πόντους ανά κατοχή. Στους πόντους που δίνει στον αντίπαλο. Είναι μια ομάδα που κατά βάση επιλέγει πολλών διαφορετικών ειδών άμυνες, αλλά βασίζεται στην αθλητικότητα των ψηλών της. Οι Ντέιβις, Ίγκλις μπορούν να αλλάξουν στα σκριν και να μαρκάρουν περιφερειακούς. Εμείς έχουμε ένα πλάνο στο πώς θα παίξουμε εναντίον τους. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει καλό ρόστερ και φυσικά θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς. Είναι εκτός έδρας και πρέπει να το κερδίσουμε, όμως, δεν θα είναι καθόλου εύκολο».

Διαβάστε επίσης:

Πέρασε από τη Γαλλία ο Παναθηναϊκός

Τέλος από τη Φενέρμπαχτσε ο Ιτούδης