Skip to main content

O CΕΟ της Lacoste επιτέθηκε στον Τσιτσιπά και τα… άκουσε από τον κόσμο του τένις

EPA/ANDRES MARTINEZ CASARES

Ο Τιερί Γκιμπέρ κατηγόρησε τον Έλληνα τενίστα για την απόσυρσή του από το ATP Finals αλλά η επίθεσή που εξαπέλυσε του γύρισε... μπούμερανγκ.

«Μπράβο στον Σίνερ για τη νίκη του απόψε (σ.σ. Στο ματς με τον Ρούνε). Παρά την unfair συμπεριφορά του Τσιτσιπά, έδειξε σε όλους γιατί είναι ένας μελλοντικός πρωταθλητής και ένας αυθεντικός τύπος».

Με αυτά τα λόγια ο CEO της Lacoste, Τιερί Γκιμπέρ, επιτέθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος τραυματίστηκε και αποσύρθηκε από το ATP Finals.

Ο Γκιμπέρ μίλησε υποτιμητικά για τον Έλληνα τενίστα αλλά τον έβαλαν στην θέση του αρκετοί αθλητές του κορυφαίου επιπέδου όπως ο Σίνερ, ο Χουρκάτζ και ο Μάρει αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι του τένις.

«Περίεργο ποστάρισμα από CEO αθλητικής εταιρείας… Το να τραυματίζεσαι είναι μέρος του αθλήματος και όχι… ανήθικη συμπεριφορά» έγραψε ο Άντι Μάρεϊ.

«Απ’ όσο ξέρω οι γιατροί του είπαν ότι μπορεί να παίξει. Πίστεψε ότι μπορούσε να τα καταφέρει, αλλά δυστυχώς συνέβη κάτι στην αρχή του αγώνα με τον Ρούνε. Ήταν μια άτυχη κατάσταση και για τους δυο μας. Τόσο γι’ αυτόν που είχε κερδίσει το δικαίωμα να παίξει εδώ, αλλά και για μένα που ήθελα να παίξω έναν ακόμη αγώνα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χουρκάτζ.