Skip to main content

O Ποτσετίνο πιστεύει στην επιστροφή της Τσέλσι

REUTERS/Stephane Mahe

Οι Λονδρέζοι παρά το γεγονός πως έχουν ξοδέψει ένα τσουβάλι με χρήματα βρίσκονται στην 14η θέση της Premier League

Λεφτά, λεφτά, λεφτά. Άπειρα λεφτά. Η Τσέλσι την τελευταία διετία δεν έχει σταματήσει να ξοδεύει, έχει δαπανήσει κοντά στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ για μεταγραφές αλλά η εικόνα της στο χορτάρι είναι αντιστρόφως ανάλογη της επένδυσης που έχει πραγματοποιηθεί.

Οι Λονδρέζοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Μπόρνμουθ (0-0), πέταξαν ακόμη δύο σημαντικούς βαθμούς και βρίσκονται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πέντε βαθμοί σε ισάριθμα παιχνίδια είναι μια επίδοση που έχει φέρει έντονο προβληματισμό, με τον τεχνικό των «μπλε», Μαουρίσιο Ποτσετίνο να δηλώνει σίγουρος για την ανάκαμψη της ομάδας του.

«Οι οπαδοί μας είναι απογοητευμένοι λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, αλλά θα υπάρξει βελτίωση στη συνέχεια ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, κόντρα στην Μπόρνμουθ έπρεπε να κερδίσουμε» είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει:

«O Κουκουρέγια έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ο Μαντουέκε επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Αγγλίας με μυϊκό πρόβλημα, ενώ αύριο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Καϊσέδο».

Το επόμενο ματς για την Τσέλσι είναι στις 24 του μήνα, εντός έδρας, κόντρα στην Άστον Βίλα.

naftemporiki.gr