Skip to main content

Η Τσέλσι διαπραγματεύεται χορηγία 70 εκατ. ευρώ ετησίως

Οι πληροφορίες θέλουν τους «Μπλε» να μιλούν με τη Riyadh Air, που ανήκει στο Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων (PIF) της Σαουδικής Αραβίας.

Το αγγλικό πρωτάθλημα 2023-2024 ξεκίνησε στις 14 Αυγούστου, αλλά η Τσέλσι παραμένει χωρίς χορηγό φανέλας, καθώς από τη λήξη της συνεργασίας του με την Three και ύστερα, ο λονδρέζικος σύλλογος δυσκολεύεται να βρει διάδοχο της εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Το καλοκαίρι οι «Μπλε» προσέγγισαν αρκετούς υποψήφιους συνεργάτες (Stake, Paramount +, Infinite Athlete), αλλά οι προσπάθειές τους δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές του Athletic, η Τσέλσι βρίσκεται στα πρόθυρα εξεύρεσης βασικού χορηγού.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για έναρξη διαπραγματεύσεων με εκπροσώπους της Riyadh Air, που ανήκει στο Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων (PIF) της Σαουδικής Αραβίας, επίσης πλειοψηφικού ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ.

Η Τσέλσι εξετάζει το ενδεχόμενο να υπογράψει ένα πολυετές συμβόλαιο αξίας περίπου 60 εκατομμυρίων λιρών ετησίως (λίγο κάτω από 70 εκατομμύρια ευρώ) με τη σαουδαραβική αεροπορική εταιρεία, προκειμένου η τελευταία να εμφανίζεται στις φανέλες των ανδρικών και γυναικείων ομάδων.

Να σημειωθεί ότι οι αξιωματούχοι του συλλόγου διαπραγματεύεται παράλληλα και με την Kaiyun Sports, συνεργάτη της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League.

naftemporiki.gr