Skip to main content

Πρεμιέρα με το δεξί για την Εθνική πόλο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ιδανική αρχή για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που νίκησε με 13-9 την Αυστραλία.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα η Εθνική πόλο ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε την Αυστραλία με 13-9 στη πρεμιέρα του πρώτου ομίλου της διοργάνωσης.

Κορυφαίος για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, που πέτυχε τρία γκολ.

Ο δεύτερος αγώνας της Ελλάδας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (19/7) στις 11:30 κόντρα στο Καζακστάν, ενώ την Παρασκευή (21/7) στις 7:30 αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ, σε ένα ματς που θα κρίνει και την πρωτιά που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά.

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 3-3, 3-5.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Τιμ Χάμιλ): Πόρτερ, Λάμπιε 1, Φορντ, Νέγκους 1, Πάουερ 4, Εντουαρτς, Παβιγιάρ 1, Μπάρνς 1, Μπερέχλουκ, Πουτ 1, Ποτ , Τάουνσετ, Χιγκς.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 1 , Παπαναστασίου 1, Χαλυβόπουλος 1, Αργυρόπουλος 3, Αλαφραγκής 1, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Καλογερόπουλος 2 , Τζωρτζάτος.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.