Skip to main content

Η Allianz θέλει την ονοματοδοσία του γηπέδου της Τσέλσι

Ο σύλλογος του Λονδίνου θα μπορούσε επίσης να λύσει και το πρόβλημα του κύριου χορηγού, μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες με την Paramout+ και τον στοιχηματικό ιστότοπο Stake.

Η δουλειά δεν λείπει αυτό το καλοκαίρι από την Τσέλσι, που «τρέχει» για να λύσει δύο σοβαρά θέματα: τον κύριο χορηγό και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, ούτως ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου Financial Fair Play, σε UEFA και Premier League.

Και αν στο δεύτερο πρόβλημα βοήθησε ο απεριόριστος πλούτος των συλλόγων της Σαουδικής Αραβίας, για το πρώτο η πανάκεια θα μπορούσε να προέλθει από έναν γερμανικό γίγαντα.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Daily Mail, ο ασφαλιστικός κολοσσός Allianz, πρωταγωνιστής στο ποδόσφαιρο με συμβόλαια για τα ονομαστικά δικαιώματα σημαντικών γηπέδων, όπως στο Μονακό και το Τορίνο (Γιουβέντους), ενδιαφέρεται να επεκτείνει την παρουσία του και στην Αγγλία.

Ο Τοντ Μπόιλι, ιδιοκτήτης της Τσέλσι, ενδιαφέρεται να δώσει στην ομάδα του ένα νέο γήπεδο, ακόμα κι αν προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη επιλογή μεταξύ της πλήρους ανακαίνισης του «Στάμφορντ Μπριτζ» και της μετακόμισης σε άλλη τοποθεσία.

Η γεωγραφία, ωστόσο, ουδόλως επηρεάζει την πρόθεση της Allianz να συνεργαστεί με την Τσέλσι, η οποία είναι έτοιμη να υπογράψει συμφωνία με τον ασφαλιστικό κολοσσό για το γήπεδο, όπου κι αν αυτό προκύψει στο μέλλον.

Επιπλέον, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνομιλίες και για την επίλυση του προβλήματος των «Μπλε», οι οποίοι είδαν την προσπάθεια εξασφάλισης νέας κύριας χορηγίας να αποτυγχάνει, τόσο με την Paramount+ όσο και με τη στοιχηματική ιστοσελίδα Stake.

Το συμβόλαιο με την τηλεφωνική εταιρεία Tre λήγει στα τέλη Ιουνίου και οι «Μπλε» θα μπορούσαν να την αντικαταστήσουν με την Allianz, εν αναμονή του ονόματος της εταιρείας και στο νέο γήπεδο.

Σήμερα, η σημαία της εταιρείας κυματίζει σε Μονακό (Μονακό), Τορίνο (Γιουβέντους), Σίδνεϊ (Ρούστερς), Νίκαια (Νις), Βιέννη (Ραπίντ), Σάο Πάουλο (Παλμέιρας) και Σεντ Πολ (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), στις ΗΠΑ.

naftemporiki.gr