Skip to main content

Koρμπεράν: Να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι η ήττα στη Ναντ

Να αφήσει πίσω του την ήττα από την Ναντ και να νικήσει τον Βόλο θέλει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, ο τεχνικός των ”ερυθρολεύκων”, Κάρλος Κορμπεράν δήλωσε πως πόνεσε όλη την ομάδα ο τρόπος που έχασε στη Γαλλία και θέλει αυτό το αποτέλεσμα να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι ενόψει της συνέχειας.

”Με απασχολεί και με ανησυχεί το να δεχόμαστε ευκαιρίες για γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, είτε πρόκειται για το πρώτο λεπτό, είτε πρόκειται για το τελευταίο λεπτό. Με τη Ναντ δεχθήκαμε δύο γκολ. Ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στα τελευταία λεπτά και αυτό είναι ένα μήνυμα πως πρέπει να βελτιωθούμε και να διατηρούμε καλή οργάνωση στην άμυνά μας σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα” είπε αρχικά στη κάμερα της Cosmote και συνέχισε:

”Θα πρέπει φυσικά να μας επηρεάσει αλλά θετικά. Θα πρέπει να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι. Θα πρέπει να λειτουργήσει σαν κίνητρο για να είμαστε πολύ καλύτεροι και πολύ πιο προσεκτικοί στο επόμενο παιχνίδι. Η ήττα με τη Ναντ μας ‘πόνεσε’ πολύ. Αυτόν τον πόνο πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε και να τον μετατρέψουμε σε θυμό έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Εγώ προσωπικά ‘πόνεσα’ πολύ και από ότι καταλαβαίνω το ίδιο νιώθει όλη η ομάδα”.

naftemporiki.gr