Skip to main content

Ligue 1: Σπουδαία «διπλά» για Μονπελιέ και Μαρσέιγ

Σπουδαίες εκτός έδρας επιτυχίες πανηγύρισαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του «Σαμπιονά», οι Μονπελιέ και Μαρσέιγ. Μάλιστα, η ομάδα του Ολιβιέ Νταλ Όλιο φιλοδώρησε με επτά γκολ την Μπρεστ ενώ αυτή του Ιγκόρ Τούντορ με τρία τη Νις.  

Η Μονπελιέ ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο στο «Φρανσί Λε-Μπλε», πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε διάστημα 25 λεπτών – από το 6’ ως το 31’. Στο δεύτερο μέρος, η αποβολή του Πιερ Λι Μελού, έδωσε την ευκαιρία στον αναπληρωματικό Βαλέρ Ζερμέν, να σκοράρει δις ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο εκκωφαντικό 0-7. 

Αντίστοιχη εικόνα και στην «Αλιάνζ Ριβιέρα», με τη Μαρσέιγ να περνάει νικηφόρα με 3-0 – όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος – με τον Αλέξις Σάντσεζ να αρχίζει την απόσβεση βρίσκοντας δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα. Οι «Φωκαείς» ανέβηκαν στην κορυφή παρέα με τη Λανς και περιμένουν ένα… δώρο από τη Μονακό.  

Τρουά και Λοριάν εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους παίρνοντας πολύτιμες νίκες. Η Τρουά επιβλήθηκε με 3-1 της Ανζέ που από το 21’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπατίστα Μεντί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Λοριάν, αντίστοιχα, επιβλήθηκε με 2-1 της Κλερμόν που, επίσης, ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες το ματς λόγω αποβολής του Νέτο Μπόρχες στο 48’.  

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ