Skip to main content

Με νίκες συνέχισαν Σίτι και Λίβερπουλ, συντριβή για Τσέλσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε νέο έδαφος στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης που δίνει και το τελευταίο «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League τηυ νέα περίοδο, μένοντας στο 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Λέστερ.

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» απέτυχαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και λίγο έλλειψε να ηττηθούν, αλλά το VAR δε μέτρησε το γκολ του Μάντισον στο 81ο λεπτό (επιθετικό φάουλ).

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-0 από το «Ταρφ Μουρ» απέναντι στην Μπέρνλι με 2-0, επίσης στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Premier League, αλλά το αποτέλεσμα που έκανε αίσθηση ήταν άλλο.

Η Μπρέντφορντ έφθασε σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της, επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι, που έκανε τη χειρότερη φετινή εμφάνισή της και διασύρθηκε από μια ομάδα που παλεύει να διασφαλίσει την παραμονή της.

Η Νόριτς, με τον Γιαννούλη στο βασικό σχήμα και τον Τζιόλη να παίρνει χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό (μπήκε αλλαγή στο 81΄) πήρε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Μπράιτον (0-0) και συνεχίζει να έχει κάποιες ελπίδες για αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Λίβερπουλ νίκησε άνετα τη Γουότφορντ στο «Άνφιλντ» με 2-0 κι έφτασε τα δέκα συνεχή «τρίποντα» στο πρωτάθλημα, διατηρώντας τη διαφορά της στον ένα βαθμό από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Λίβερπουλ-Γουότφορντ 2-0 (22΄ Ζότα, 89΄ πεν. Φαμπίνιο)
  • Μπράιτον-Νόριτς 0-0
  • Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι 0-2 (5΄ Ντε Μπρόινε, 25΄ Γκουντογκάν)
  • Τσέλσι-Μπρέντφορντ 1-4 (48΄ Ρούντιγκερ – 50΄, 61΄ Γιάβελτ, 54΄ Ερικσεν, 87΄ Γουίσα)
  • Λιντς-Σαουθάμπτον 1-1 (29΄ Χάρισον – 48΄ Γουόρντ-Πράους)
  • Γουλβς-Άστον Βίλα 2-1 (7΄ Κάστρο, 36΄ αυτ. Γιανγκ – 86΄ πεν. Γουότκινς)
  • Μάντσεστερ Γ.-Λέστερ 1-1 (66΄ Φρεντ – 63΄ Ιχεανάτσο)