Skip to main content

Τέλος για τη Γιουβέντους ο Ντιμπάλα, έτοιμη η Premier League

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους, καθώς και η τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, απέβη άκαρπη, μιας και ο παίκτης δεν συμφώνησε στη μείωση αποδοχών.

Το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη Ιουνίου και με τις τελικές συνομιλίεςνα έχουν καταρρεύσει, η πόρτα έμεινε ανοιχτή για αρκετούς μνηστήρες. 

Ο Ντιμπάλα μιλούσε με τη Γιουβέντους από τα τέλη του 2020, εν μέσω μιας θητείας στο Τορίνο που τον είδε να συγκεντρώνει 12 τρόπαια, συμπεριλαμβανομένων πέντε τίτλων στη Serie A από τότε που έφτασε, το 2015, από την Παλέρμο.

Ωστόσο, τις τελευταίες σεζόν ένας τραυματισμός κατέστρεψε τη φόρμα και τη συνεισφορά του, συμβάλλοντας εν μέρει σε μια κάμψη που οδήγησε τους «Μπιανκονέρι» να χάσουν την κυριαρχία τους στην Ιταλία από την Ίντερ την περασμένη σεζόν.

Τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του ο Αργεντινός επιθετικός συνδέθηκε με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την Τότεναμ να είναι ένας συχνά συζητούμενος προορισμός της Premier League.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα μπορούσε κάλλιστα να βγει στην αγορά για νέο επιθετικό, δίνοντας τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα για το μέλλον του Χάρι Κέιν στον σύλλογο μετά από την αδιάκοπη αντιπαράθεση του περασμένου καλοκαιριού.

Οι «Πετεινοί» όμως δεν πρόκειται να είναι οι μοναδικοί ενδιαφερόμενοι, καθώς το «τρίο» Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έχει επίσης συνδεθεί με τη μετακίνηση του Ντιμπάλα.