Skip to main content

Λίβερπουλ: Σημαντικό πρόβλημα με τον Αλεξάντερ Άρνολντ

Η Λίβερπουλ κατάφερε να κάνει ένα σπουδαίο comeback στη Premier League, να μειώσει τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι στον έναν πόντο και πολλά θα κριθούν στο μεταξύ τους ντέρμπι στις 10 Απριλίου στο Anfield.

Ωστόσο, ο προπονητής των Reds, Γιούργκεν Κλοπ, έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα να διαχειριστεί ενόψει του επόμενου διαστήματος και πιθανότατα ενόψει του ντέρμπι τίτλου. Ο Γερμανός τεχνικός είδε τον κορυφαίο δεξιό μπακ αυτή τη στιγμή στον κόσμο, τον Αλεξάντερ Άρνολντ, να μπαίνει στα… pits, καθώς αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο  και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες.

«Ο Τρεντ είναι εκτός λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο μηριαίο. Δεν μπορεί να συμμετέχει ούτε στους αγώνες της εθνικής Αγγλίας. Θα δούμε πόσο χρόνο θα πάρει για να επιστρέψει στη δράση. 

Η αντικατάσταση του Τρεντ είναι δύσκολη, αλλά εφικτή. Έχουμε τον Μίλνερ, τον Γκόμες, θεωρητικά μπορούμε να αλλάξουμε και σύστημα. Στο παρελθόν, όταν ο Μίλνερ χρειάστηκε να παρέμβει, τα πήγε απίστευτα καλά» ανέφερε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Νότιγχαμ για τον προημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας.