Skip to main content

«Τυχερές» Λίβερπουλ και Μπάγερν στην κλήρωση του Champions League

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προημιτελικών για τους προημιτελικούς του Champions League, μέσω της οποίας αναδείχθηκαν δύο ντέρμπι και άλλα δύο παιχνίδια με θεωρητικά φαβορί.

Τα ντέρμπι είναι εκείνα ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι που θα παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι που θα αντιμτωπίσει μια άλλη ισπανική ομάδα, την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία απέκλεισε τη συμπολίτισσά της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αντίθετα, σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ ήταν οι «τυχερές» καθώς κληρώθηκαν με τις Βιγιαρεάλ και Μπενφίκα, αντίστοιχα.

Τα ζευγάρια: Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης (1), Μάντεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης (2), Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου (3), Μπενφίκα-Λίβερπουλ (4). Οι πρώτοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν το διήμερο 5-6 Απριλίου και οι ρεβάνς τους μία εβδομάδα αργότερα (12-13/4).

Στους ημιτελικούς, ο νικητής του ζεύγους 2 (Μάντεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης) θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι και θα αντιμετωπίσει το νικητή Τσέλσι-Ρεάλ.

Στο δεύτερο ματς, γηπεδούχος θα είναι ο νικητής από τον αγώνα Μπενφίκα-Λίβερπουλ απέναντι στην ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Βιγιαρεάλ-Μπάγερν.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 26-27 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 3 και 4 Μαΐου. Τυπικά γηπεδούχος στον τελικό θα είναι ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου, στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού.