Skip to main content

Ο Κλοπ εξακολουθεί να σκοπεύει να φύγει το 2024, αλλά…

Από την άφιξή του στη Λίβερπουλ, το 2015, ο Γιούργκεν Κλοπ χάρισε στους «Κόκκινους» τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας, τον οποίο κυνηγούσαν για τριάντα χρόνια και ένα Champions League. 

Αρκετά δηλαδή για να φύγεις σαν θρύλος του συλλόγου, αλλά «το σχέδιο αυτή τη στιγμή είναι να πάμε μέχρι το 2024 και μετά “ευχαριστώ πολύ”», εξήγησε ο Γερμανός την Παρασκευή.

Το σχέδιο για το οποίο μιλάει ο Κλοπ, ωστόσο, λέγεται ότι είναι του συλλόγου και όχι δικό του. Όμως, ο Γερμανός θέλει να δει και κάτι άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο.

«Μου αρέσει αυτό που κάνω, αλλά έχω πει μερικές φορές ότι πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο σε αυτόν τον κόσμο, πέρα ​​από το να σκέφτομαι πάντα πολύ ταλαντούχους και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές», υπογράμμισε.

Ωστόσο, δεν είναι όλα «φιξαρισμένα» και ο Γιούργκεν Κλοπ θα μπορούσε επίσης να συνεχίσει την περιπέτεια, «αν έχω την απαραίτητη ενέργεια», όπως επισήμανε.

«Αυτήν τη στιγμή είμαι γεμάτος ενέργεια, αλλά πρέπει να βεβαιωθώ ότι θα παραμείνω έτσι. Γιατί όλοι ανησυχούν τόσο πολύ για το τι συμβαίνει; Δεν θα μπορούσα να με νοιάζει λιγότερο», συμπλήρωσε.

Ο Γερμανός προπονητής θα ήθελε πάντως να είναι ευχαριστημένος καθώς σε περίπτωση αποχώρησης αφήνει πίσω του ένα δομημένο σύλλογο, στα χέρια των κατάλληλων ανθρώπων. «Το σχέδιο είναι να πάνε καλά τα πράγματα αφού φύγω», κατέληξε.