Skip to main content

Οκτώ άτομα με Covid-19 στον ΠΑΣ Γιάννινα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δυσάρεστα ήταν τα σημερινά νέα στον ΠΑΣ Γιάννινα, κατά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις μετά τη διακοπή για τα Χριστούγεννα.

Όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως από το σύλλογο της Ηπείρου, τα αποτελέσματα των δοκιμών που έγιναν χθες (28/12) έδειξαν θετικά στον κορωνοϊό για επτά ποδοσφαιριστές κι ένα μέλος της διοίκησης.

«Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μας μετά τη μικρή ανάπαυλα των Χριστουγέννων και δυστυχώς και επιστροφή στην σημερινή πραγματικότητα. Μετά τον προγραμματισμένο έλεγχο PCR Covid-19 εντοπίστηκαν 7 κρούσματα σε αθλητές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και 1 στο διοικητικό. Ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.