Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: «Κόλλησαν» στο 0-0, Καλλονή και Πλατανιάς

Χωρίς νικητή τελείωσε το πρώτο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στην Καλλονή και στον Πλατανιά (0-0) στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν- έστω και προσωρινά- στην 2η θέση της βαθμολογίας, παρ’ όλα αυτά εξακολουθούν να παρουσιάζουν ένα συμπαγές σύνολο, που διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς και το αήττητο εντός έδρας.

Για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ήταν η τρίτη σερί «λευκή» ισοπαλία. Το αποτέλεσμα αυτό σαφώς και ικανοίησε τους Κρήτες στη μάχη που δίνουν για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που κατάφεραν να φύγουν αήττητοι από μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα.

Το ματς ήταν ανοιχτό στη μεγαλύτερη διάρκειά του, χωρίς πολλές φάσεις, αλλά με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο έως το τέλος. Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, ενώ στο δεύτερο οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη ανέβασαν την απόδοσή τους, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσουν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Πλατανιά.

Η κορυφαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 57΄ με τον Καμαρά να μην καταφέρνει να νικήσει τον Ολιμπά από πολύ κοντά. Για τους φιλοξενούμενους η καλύτερη στιγμή στο ματς ήταν η φάση του 29ου λεπτού, όταν ο Τζίλβαν βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος σε θέση βολής, αλλά η κεφαλιά που έπιασε δεν ήταν καλή.