Skip to main content

Όμιλος Κοπελούζου: Προσφορά ζωής στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Σε μία δωρεά ζωής προχώρησε ο Όμιλος Κοπελούζου με βασικούς αποδέκτες τους νεφροπαθείς στην Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα, ο ελληνικός επιχειρηματικός Όμιλος ανακαίνισε και παρείχε τον εξοπλισμό στη Νεφρολογική Κλινική, ώστε να προσφέρει καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους ασθενείς.

Τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Μονάδας Τεχνητού Νεφρού της Νεφρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΕ πραγματοποιήθηκαν με μία σεμνή τελετή την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Χρήστου Δ. Κοπελούζου.

Ο Όμιλος Κοπελούζου ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα του διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, κ. Ηλία Θώδη, και δημιουργήθηκαν με άμεσες διαδικασίες οι απαιτούμενες συνθήκες που διευκολύνουν, μια ούτως ή άλλως δύσκολη διαδικασία, την παραμονή των ασθενών και των συνοδών τους.

 «Ο Όμιλος Κοπελούζου βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και αυτό μας γεμίζει χαρά. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το ότι βοηθήσαμε στην ανακαίνιση της Νεφρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης. Βοηθήσαμε ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες για καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους ασθενείς» τόνισε ο κ. Κοπελούζος, επισημαίνοντας ότι «θα είμαστε κοντά στην Αλεξανδρούπολη, σε ό,τι μας χρειαστεί».

Από την πλευρά τους τόσο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ι. Ζαμπούκης όσο και ο διευθυντής της Νεφρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Η. Θώδης ευχαρίστησαν την οικογένεια Κοπελούζου για την τόσο σπουδαία χειρονομία, σε μία δύσκολη οικονομική στιγμή για τον τόπο μας.