Skip to main content

Γιούνκερ: Η σκέψη μας στα θύματα του Μύνστερ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη θλίψη του για το τραγικό περιστατικό στο Μύνστερ της δυτικής Γερμανίας εξέφρασε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

«Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα και τους συγγενείς τους» δήλωσε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Ευχαριστώ πολύ όλους εκείνους που τους βοηθούν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τους εύχομαι, όπως φυσικά και στους τραυματίες, να έχουν δύναμη» κατέληξε.

Σημειώνεται ότι νωρίς το απόγευμα, διερχόμενο βαν έπεσε πάνω σε πλήθος πεζών, σκοτώνοντας τέσσερα άτομα και τραυματίζοντας τουλάχιστον 20.   

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.