Skip to main content

Τετ α τετ στον Λευκό Οίκο θα έχουν Τραμπ – Μέρκελ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνάντηση στην Ουάσιγκτον πρόκειται να έχουν προσεχώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, όπως επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος.

Αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ημερομηνία για την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Ουάσιγκτον, η συνάντηση ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου, τρεις ημέρες έπειτα από εκείνη του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild.

Κατά την προηγούμενη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στον Λευκό Οίκο, τον Μάρτιο του 2017, η συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε σημαδεύτηκε από στιγμές έντασης, καθώς οι δύο ηγέτες δεν έκρυψαν τις βαθιές διαφορές τους, από το θέμα της μετανάστευσης έως τις εμπορικές σχέσεις.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, AFP

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.