Στον 69χρονο ψαρά που αγνοείτο από την προηγούμενη εβδομάδα μετά την ανατροπή της βάρκας του στην Επανομή Θεσσαλονίκης, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε παραλία του Κορινού Πιερίας.
Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης ΟΦΚΑΘ – Εθελοντές Διασώστες.
Σύμφωνα με την ομάδα, η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και αναγνωρίστηκε από συγγενικά πρόσωπα του 69χρονου.
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του χάθηκαν όταν μετέβη για ψάρεμα στην περιοχή του Ποταμού Επανομής μαζί με τη σύζυγό του. Η γυναίκα κατάφερε να κολυμπήσει και να σωθεί, ενημερώνοντας στη συνέχεια τις Αρχές.
Όλες αυτές τις μέρες ήταν σε εξέλιξη έρευνες από το Λιμενικό με τη συμμετοχή εθελοντών.
Τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου ερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












