Skip to main content

Αθήνα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο, μετά το συλλαλητήριο για τον προϋπολογισμό του 2026

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σημειώνεται ότι δυο προσυγκεντρώσεις είχαν απευθύνει κάλεσμα για τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος, για τον νέο κρατικό προϋπολογισμό.

Σημειώνεται ότι δυο προσυγκεντρώσεις είχαν απευθύνει κάλεσμα για τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης, η μία στην Παλαιά Βουλή κι η άλλη στα Προπύλαια, οι οποίες και κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα, καθώς στη Βουλή βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2026, ο οποίος και υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία.

Στο συλλαλητήριο το «παρών» έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στις συγκεντρώσεις συμμετείχαν το ΠΑΜΕ, εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Σωματεία Εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο Τομέα, μαζικοί φορείς των Δήμων του Πειραιά και της Ανατολικής Αττικής, καθώς και φοιτητικοί σύλλογοι,

Διαδήλωσαν για τον προϋπολογισμό του 2026, κάνοντας λόγο για έναν αντεργατικό προϋπολογισμό και μάλιστα τα σωματεία στέκονται αλληλέγγυα και στον αγώνα των αγροτών.

Λόγω του συλλαλητηρίου είχαν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.