Έξι άτομα, τα οποία κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης εκτελεστών συμβολαίων θανάτου, συνελήφθησαν από τη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Οι συλληφθέντες φέρονται να εμπλέκονται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Ίλιον εναντίον του 42χρονου Γιάννη Λάλα, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγο καιρό στην περιοχή της Αράχοβας.
Βάσει πληροφοριών του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για τέσσερις άνδρες αλβανικής υπηκοότητας και δύο Έλληνες (έναν άνδρα και μια γυναίκα).
Βρέθηκαν 4 καλάσνικοφ και 3 πιστόλια
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ως μέλη της ομάδας εκτελεστών φέρονται ότι είναι οι τέσσερις Αλβανοί υπήκοοι, οι οποίοι είναι γνωστοί στις αρχές για απόπειρες ανθρωποκτονιών και άλλα βαριά αδικήματα, ενώ ο ένας από αυτούς κρατείται ήδη στις φυλακές, καθώς είχε συλληφθεί πριν από λίγο καιρό για ναρκωτικά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν βρεθεί στην κατοχή των κατηγορούμενων τέσσερα τουφέκια καλάσνικοφ και τρία πιστόλια.
Η απόπειρα δολοφονίας στο Ίλιον
Οι τέσσερις Αλβανοί υπήκοοι φέρονται ότι συμμετείχαν στην απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει εναντίον του Γιάννη Λάλα έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του στο Ίλιον, όπου είχαν «γαζώσει» το θωρακισμένο όχημά του του με καλάσνικοφ.
Τότε, ο Γιάννης Λάλας είχε γλιτώσει από τις σφαίρες και είχε καταφύγει στην Αστυνομία.
Στις αρχές Νοεμβρίου, ο Γιάννης Λάλας δολοφονήθηκε στην περιοχή της Αράχοβας. Για τη δολοφονία του συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












