Skip to main content

Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας – Η Αθήνα θυμάται και τιμά

Στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (φωτ.: EUROKINISSI / Γεωργία Παναγοπούλου)

Την Κυριακή η μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει από την Ομοσπονδία Προσφυγικών Συλλόγων Ελλάδας (ΟΠΣΕ) και την Περιφέρεια Αττικής

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το ματωμένο τέλος ενός πολιτισμού 3.000 χρόνων στη μικρασιατική γη σηματοδότησε η Μικρασιατική Καταστροφή και η επακόλουθη υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Η 14η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί από τη Βουλή ως Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Pontos News

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.