Skip to main content

Hellenic Train: Τεχνικό πρόβλημα σε αμαξοστοιχία στη σήραγγα «Όθρυς»

HELLENIC TRAIN

Το τραίνο οδεύει προς Λιανοκλάδι.

Τεχνικό πρόβλημα παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι η αμαξοστοιχία της Hellenic Train που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της η εταιρεία, πρόκειται για την αμαξοστοιχία 53, η οποία ακινητοποιήθηκε  στις 12:45 στη σήραγγα «Όθρυς», στη γραμμή καθόδου. Πρόκειται για τη δίδυμη σήραγγα μήκους 6.5 χιλιομέτρων, μεταξύ Δομοκού και Λιανοκλαδίου.

Στις 13.00 ενημερώθηκε το Κέντρο Παρακολούθησης Κυκλοφορίας της Hellenic Train και άμεσα κινητοποιήθηκαν μηχανές εφεδρείας από το Λιανοκλάδι προκειμένου να μεταφέρουν την αμαξοστοιχία στον σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο τραίνο επιβαίνουν 325 επιβάτες και, σύμφωνα με την εταιρεία, ενημερώνονται με τακτικές ανακοινώνεις από το προσωπικό.

Λόγω πτώσης παντογράφου, υπήρξε απώλεια κλιματισμού και φωτισμού για λίγη ώρα, ωστόσο οι μηχανές εφεδρείας έχουν ήδη πραγματοποιήσει ζεύξη με την ακινητοποιημένη αμαξοστοιχία, αποκαθιστώντας τις λειτουργίες κλιματισμού και φωτισμού και το τραίνο οδεύει προς Λιανοκλάδι.