Skip to main content

Μήνυση σε βάρος του Φιλιππίδη καταθέτει ο δικηγόρος Αλ. Μίντζιας

Ο Φιλιππίδης κατήγγειλε στη συμπληρωματική απολογία του οργανωμένο σχέδιο εις βάρος του από τον δικηγόρο και τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταθέτει ένας εκ των δικηγόρων των καταγγελλουσών Αλέξανδρος Μιντζιας, με αφορμή αυτά που είπε ο κατηγορούμενος κατά τη συμπληρωματική απολογία του.

«Απευθυνόμενος προς το δικαστήριο σας θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα οποία αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μιντζιας συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρεία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί τις κ. Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κόρη της Εβελίνας Παππούλια, Αφροδίτη Λιάντου, η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Φιλιππίδης για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του περί οργανωμένου σχεδίου.

Όπως συμπλήρωσε η συνήγορός του Κική Μπακιρτζίδου, έδρα της εταιρείας είναι το γραφείο του κ. Μιντζια. «Σκοπός της εταιρείας είναι η προβολή και η προώθηση των καλλιτεχνών» συμπλήρωσε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη που διάβασε αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σαιτ του πρακτορείου. «Έχει πελάτες στο σαιτ mega, alpha, star. Ποιος έχει τη δύναμη στα μέσα;» είπε η κα. Πακιρτζίδου.

Φανερά εκνευρισμένη έφυγε από τη δικαστική αίθουσα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Είναι οργανωμένο, υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα. Είναι οικονομικό το θέμα» επανέλαβε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Πρόεδρος: Τα έγγραφα αφορούν το συνήγορο κ. Μιντζια. Θεωρείτε ότι πίσω από το οργανωμένο σχέδιο είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος;
Φιλιππίδης: Δεν έχω να προσθέσω κάτι περαιτέρω.

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στον κ. Μίντζια, ο οποίος ζήτησε τη διακοπή της διαδικασίας για να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Π. Φιλιππίδη.

«Κάθομαι και ακούω τους 8 τελευταίους μήνες να εφευρίσκει κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομα μου. Αυτός είναι ο κατηγορούμενος, αυτός ήταν πάντα. Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επί 23 χρόνια. Η οικογένεια μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπεια μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Πέτρο Φιλιππίδη».