Skip to main content

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ελεύθερη με όρο η 14χρονη

Το σπίτι όπου έζησε ο 15χρονος τη φρίκη. Intime News/Δημήτρης Περιστέρης

Μέχρι στιγμής έχουν οδηγηθεί στη φυλακή έξι ανήλικοι ηλικίας 15-17 ετών, ενώ σε δύο αγόρια και τη 14χρονη επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια ανηλίκων η 14χρονη που κατηγορείται στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου στο Ίλιον.

Στην ανήλικη επιβλήθηκε ο όρος της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό.

«Υποβάλαμε ένα εκτενές απολογητικό υπόμνημα με το οποίο προσπαθούμε να αποσείσουμε όλες αυτές τις σοβαρές κατηγορίες. Η εντολέας μου διατείνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το περιστατικό. Ήταν παρούσα, αλλά, λόγω της συμπλοκής των ατόμων, δεν μπορούσε να διακρίνει τι ακριβώς έγινε και αυτό το περιστατικό διήρκησε μερικά δευτερόλεπτα, αυτό στο οποίο ήταν η ίδια παρούσα. Αυτό που της συστήθηκε είναι να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό μέχρι το δικαστήριο. Η εντολέας μου δεν είχε βίντεο στην κατοχή της, ούτε ήξερε για την ύπαρξη βίντεο» τόνισε ο δικηγόρος της, Μάρκος Τσιώγκας, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της 14χρονης.

Τη συγκεκριμένη ανήλικη έχει κατονομάσει στην κατάθεσή του ο 15χρονος, που καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, ως ένα από τα τέσσερα κορίτσια που ήταν παρόντα και παρακολουθούσαν περιστατικό κακοποίησής του.

Για αυτή τη σοκαριστική υπόθεση, μέχρι στιγμής έχουν οδηγηθεί στη φυλακή έξι ανήλικοι ηλικίας 15 με 17 ετών, ενώ δύο αγόρια και η 14χρονη έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

naftemporiki.gr