Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε ποια σημεία της Εθνικής Οδού θα πραγματοποιηθούν εργασίες από 19/9

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και αντικατάστασης – τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, σε διάφορα σημεία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοινώσεις, εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας-Αρναίας-Παλαιοχωρίου, έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν από τον κόμβο Σανά – Δουμπιάς έως την είσοδο της Αρναίας και προς τις δύο κατευθύνσεις της Εθνικής Οδού. Θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου  και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης των εργασιών τις 7.00 π.μ. και ώρα λήξης τις 6.00 το απόγευμα. 

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου και το Τμήμα Τροχαίας Αρναίας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Επίσης, εργασίες αντικατάστασης  και τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Όρια Νομού Καβάλας (Τμήμα Δερβένι, Βασιλούδι, Γερακαρού, Απολλωνία, Ασπροβάλτα, Όρια Νομού Καβάλας), θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και πιο συγκεκριμένα στις παρακάτω θέσεις:

-στην είσοδο της Γερακαρού, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

-στο ύψος του Νικομηδινού, εκατέρωθεν

-στο ύψος του Στίβου, εκατέρωθεν

-στο ύψος της Απολλωνίας, εκατέρωθεν

-στον κόμβο των Βρασνών, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

-στη Σερραϊκή Ακτή, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

-στο πρώην κάμπινγκ Σαμλίδη, εκατέρωθεν 

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 7.30 π.μ.

Ήδη, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.