Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ακρωτηριασμένο πόδι στη θάλασσα – Πιθανή η ταυτοποίησή του με σορό που βρέθηκε

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για την ανεύρεση τμήματος σορού (κάτω άκρο) στη θαλάσσια περιοχή Χαλάστρας Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε το πρωί της Τετάρτης η τοπική λιμενική Αρχή. Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της, που το ανέσυραν.

Η υποθαλάσσια περιοχή διερευνήθηκε από στελέχη της ΕΜΑΚ για τυχόν ανεύρεση άλλων τμημάτων, με αρνητικά αποτελέσματα.   

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, που διενεργεί προανάκριση, ζητήθηκε λήψη βιολογικού υλικού προς προσδιορισμό  DNA και τυχόν ταυτοποίησή του με το ακέφαλο πτώμα χωρίς πόδια που είχε βρεθεί στην ίδια θαλάσσια περιοχή στις 19 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό χθες ταυτοποιήθηκε μετά τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και την έρευνα από την αρμόδια Υπηρεσία ΕΛ.ΑΣ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.