Αθλητικά
Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 20:07

Υπέγραψε στη Μάιντς ο Καπίνο, παίρνει Στιλ ο Παναθηναϊκός

Αυτή τη φορά δεν υπήρξε εμπλοκή της τελευταίας στιγμής, όπως στην περίπτωση της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας κι έτσι ο Στέφανος Καπίνο υπέγραψε στη Μάιντς και ανακοινώθηκε από τον γερμανικό σύλλογο μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Αυτή τη φορά δεν υπήρξε εμπλοκή της τελευταίας στιγμής, όπως στην περίπτωση της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας κι έτσι ο Στέφανος Καπίνο υπέγραψε στη Μάιντς και ανακοινώθηκε από τον γερμανικό σύλλογο μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

«Με λένε Στέφανο Καπίνο, είμαι 20 ετών, τερματοφύλακας από τον Παναθηναϊκό. Μόλις υπέγραψα στη Μάιντς και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο παιχνίδι με την ομάδα και να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και να μάθω τα πάντα εδώ στη Γερμανία. Δεν μπορώ να περιμένω για να αγωνιστώ στην Μπουντεσλίγκα» ήταν το μήνυμα του 20χρονου τερματοφύλακα στους φίλους της νέας ομάδας του.

Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν ξέχασε πάντως ούτε την πρώην, πια, ομάδα του, στην οποία αφιέρωσε το ακόλουθο μήνυμα μέσω του δικού του λογαριασμού στο Twitter: «Όταν έχεις μεγαλώσει κάπου δεν αφήνεις μια ομάδα αλλά μια οικογένεια.!!! Αιώνια πιστός.! Ευχαριστώ για όλα.!!!»

Από τη μετακίνηση του Καπίνο ο Παναθηναϊκός θα λάβει περίπου 2,3 εκατ. ευρώ. Όσο για τον αντικαταστάτη του, αυτός θα είναι ο 30χρονος Άγγλος Λουκ Στιλ, που βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα, με τον Στιλ μάλιστα να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να κάνει ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα, στο Κορωπί!