Κοινωνία
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 23:32

Φολέγανδρος: Στην αστυνομία ο 30χρονος φίλος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή

Στο αστυνομικό τμήμα στη Φολέγανδρο βρίσκεται ο 30χρονος φίλος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή. Ο άνδρας που αναζητείτο από τις αρχές μετά τον μυστηριώδη θάνατο της νεαρής γυναίκας εντοπίστηκε ζωντανός, σε κακή ψυχολογική κατάσταση. 

Στο αστυνομικό τμήμα στη Φολέγανδρο βρίσκεται ο 30χρονος φίλος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή. Ο άνδρας που αναζητείτο από τις αρχές μετά τον μυστηριώδη θάνατο της νεαρής γυναίκας εντοπίστηκε ζωντανός, σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Τα νέα ευρήματα , όπως αναφέρει η ΕΡΤ, αποδυναμώνουν την εκδοχή του ατυχήματος ή της αυτοκτονίας και ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παραλία βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε η 26χρονη. Στα βράχια, επίσης, εντοπίστηκε το ένα σκουλαρίκι της αλλά και κηλίδες αίματος.

Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο νησί από την Πελοπόννησο και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ. Η σορός της 26χρονης μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να γίνει η νεκροτομή που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια θανάτου.