Πολιτιστικά
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 10:16

Καινούργιο άλμπουμ και τουρνέ από την Τζάνετ Τζάκσον

Το καλοκαίρι, η Τζάνετ Τζάκσον θα «αποπλεύσει» για την «2020 Black Diamond Tour» της, με πρώτους σταθμούς στη Βόρειο Αμερική.

Το καλοκαίρι, η Τζάνετ Τζάκσον θα «αποπλεύσει» για την «2020 Black Diamond Tour» της, με πρώτους σταθμούς στη Βόρειο Αμερική.

H Τζάνετ ανακοίνωσε την τουρνέ, στην οποία θα παρουσιάσει ολοκαίνουργια τραγούδια της από το άλμπουμ «Black Diamond» που θα κυκλοφορήσει αργότερα εντός του 2020 και θα δώσει ειδική περφόρμανς για τα 30 χρόνια τού πολλές φορές πλατινένιου LP της, «Rhythm Nation 1814».

Το βορειοαμερικανικό σκέλος της τουρνέ –με στάσεις σε πολλές πόλεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά- ξεκινά στις 24 Ιουνίου από το Μαϊάμι και ολοκληρώνεται στις 23 Αυγούστου στο Tacoma Dome της Ουάσιγκτον –με ,συνολικά, 34 συναυλίες. Οι ημερομηνίες για τα shows στην Ευρώπη και αλλού στον κόσμο θα ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 30ών γενεθλίων του «Rhythm Nation», η Τζάκσον κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο μια remix επιλογή –με περισσότερα από 80 remix και τρεις B-sides, σε πρώτη ψηφιακή κυκλοφορία τους. Το περασμένο καλοκαίρι, επανακυκλοφόρησε το βινύλιο, μαζί με άλλα κλασικά άλμπουμ της -το «Janet» του 1993, το «The Velvet Rope» του 1997, το «All for You» του 2001, μεταξύ άλλων.

Επανακυκλοφόρησε, επίσης, το σημαντικό για τη φήμη της σόλο άλμπουμ «Control» του 1986, συνοδευόμενο και από την πρώτη φορά κυκλοφορία σε βινύλιο του «Control: The Remixes» του 1987.