Δεκαέξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία στο τραπεζικό κατάστημα της Marfin, στην οδό Σταδίου, τον Μάιο του 2010, κατά την οποία είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι της τράπεζας, μεταξύ των οποίων και η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου.
Με ανάρτησή του στο X ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη των θυμάτων.
16 χρόνια από το έγκλημα του εμπρησμού της Marfin, δεν ξεχνάμε τις 4 ζωές που χάθηκαν άδικα:
την έγκυο Αγγελική Παπαθανασοπούλου, την Παρασκευή Ζούλια και τον Επαμεινώνδα Τσάκαλη. pic.twitter.com/OhsaQYa26B— Nikos Dendias (@NikosDendias) May 5, 2026
«Δεκαέξι χρόνια από το έγκλημα του εμπρησμού της Marfin, δεν ξεχνάμε τις 4 ζωές που χάθηκαν άδικα: την έγκυο Αγγελική Παπαθανασοπούλου, την Παρασκευή Ζούλια και τον Επαμεινώνδα Τσάκαλη» γράφει ο κ. Δένδιας.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












