Skip to main content

Αποστασιοποιημένος «ψυχικά και πολιτικά» από τη ΝΔ δηλώνει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος

«Ο κ. Κασσελάκης θέλει σταδιακά να εκφράσει όλον τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο», υποστηρίζει

Αποστασιοποιημένος πολιτικά και ψυχικά από τη Νέα Δημοκρατία δηλώνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ενώ εκτιμά ότι «ο μεσαίος χώρος δε βρίσκεται στη ΝΔ με τη σημερινή της μορφή».

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε:

«Ο μεσαίος χώρος μετακινείται. Δεν κατανέμεται δίκαια και ισομερώς η ανάπτυξη. Ένα μεγάλο κομμάτι της μεσαίας τάξης διαρκώς φτωχοποιείται και ένα πολύ μικρό κομμάτι έχει πάει προς τα πάνω».

Όσον αφορά στον Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε ότι «πρώτη φορά ένας πολιτικός αρχηγός λειτουργεί αντισυμβατικά και λέει με διαφανή τρόπο ότι ‘αυτή είναι η ζωή μου’».

Ο Κασσελάκης δεν έχει να κρύψει τίποτα

«Δεν έχει να κρύψει τίποτα. Ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί με ένα τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο» είπε ακόμη ο Άρης Σπηλιωτόπουλος προσθέτοντας:

«Ο κ. Κασσελάκης έχει ένα μεγάλο στοίχημα, σταδιακά να εκφράσει όλον τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο».

Σχετικά με την φράση του κ. Κασσελάκη ότι «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά» ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι «δεν υπάρχει τοξικότητα» στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και ότι «έχουν παρερμηνευτεί σκοπίμως για να δημιουργηθεί μια τοξική επίθεση από την άλλη πλευρά».

«Το “σκοτώνει“» εκτίμησε «είναι μια φράση που σε έναν προφορικό λόγο τη λες για την αμέλεια ή και θετικά. Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε “αυτό το παγωτό σκοτώνει”;».

«Ο κ. Κασσελάκης βάζει στην πολιτική συζήτηση κάτι που είναι πολιτικό αίτημα, ότι δεν μπορεί να διαιωνίζεται το καθεστώς ατιμωρησίας» πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος λέγοντας ότι ο κ. Κασσελάκης εννοούσε με τη φράση αυτή τις «αμέλειες που δημιούργησαν την τραγωδία στα Τέμπη».

Τέλος, μιλώντας για την υποψηφιότητα Μπελέρη στις ευρωεκλογές είπε ότι «σηματοδοτεί μια ανάγκη της ΝΔ εντελώς καιροσκοπική να κλείσει τις διαρροές προς την άκρα δεξιά».