Skip to main content

Πρώην υπουργός πούλησε εταιρεία του με κέρδος άνω των 5 εκατ. ευρώ

Φέρεται να έχει συγγενικές σχέσεις με ανώτατο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον έχει συνταχθεί με τη Νέα Αριστερά

Με κέρδος άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ κατάφερε να πουλήσει την εταιρεία του πρώην μέλος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ,που αποπέμφθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από παράγοντες της αγοράς, η αξία της εταιρείας που κατείχε το πρώην μέλος της κυβέρνησης, δεν ξεπερνούσε το 1,5 εκατομμύρια, αλλά κατόρθωσε να την πουλήσει αντί 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός ότι ο αγοραστής της εταιρείας του πρώην μέλους της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, φέρεται να έχει συγγενικές σχέσεις με ανώτατο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον έχει αποχωρήσει από το κόμμα ,έχοντας συνταχθεί με τη Νέα Αριστερά.

Παράγοντες της αγοράς διερωτώνται μάλιστα πώς κατάφερε το πρώην κυβερνητικό στέλεχος να «πείσει» τον αγοραστή της εταιρείας του ότι άξιζε επτά ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ, όταν κατά κοινή ομολογία η αξία της μετά βίας έφτανε στο ενα πέμπτο!

«Ενδεχομένως, να βοήθησαν οι δοσοληψίες και οι επαφές που είχε το πρώην κυβερνητικό στέλεχος με επιχειρηματικούς κύκλους -κάτι που προκάλεσε την αποπομπή του από την κυβέρνηση» τονίζουν παράγοντες της αγοράς..