Skip to main content

Πολάκης εναντίον όλων για το εμβόλιο της AstraZeneca

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Αιχμές σε βάρος Τσίπρα, Ξανθού και Ηλιόπουλου- Απάντηση της Νέας Αριστεράς

Την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, προκάλεσε η απόφαση απόσυρσης του εμβολίου της AstraZeneca για τον κορωνοϊό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του καταφέρεται κατά της κυβέρνησης, αλλά αφήνει και αιχμές τόσο για τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, όσο και τον υπουργό Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  Ανδρέα Ξανθό.

Ειδικότερα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπέλυσε «βολές» σχετικά με το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της πανδημίας. 

Αναλυτικά, ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Αν σας πω ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ, αν σας πω ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ που τα πιάσατε από τις εταιρείες εμβολίων ,αν σας πω ΑΣΧΕΤΟΥΣ και ΗΛΙΘΙΟΥΣ ,δεν νομίζετε πως θα έχω δίκιο;;;;;(φωτο 1-2)
Όταν έλεγα πως έπρεπε να εμβολιαστούν οι άνω των 60 και οι ευπαθείς ομάδες, όταν έλεγα πως δεν έπρεπε να ανοίξει η πλατφόρμα για το ASTRA ZENEKA για όλες τις ηλικίες γιατί παρουσιάζει συχνά θρομβώσεις ως επιπλοκές ποιος είχε δίκιο ;;;;
Εγώ η οι Τσιόδρες ,οι Βασιλακόπουλοι και λοιπά ζαρζαβατικά του κήπου των ειδικών και των πρωινάδικων;;;;
Ποιος ήταν επιστήμονας; Εγώ η ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΚΕΡΤΣΟΣ;;;(φωτο 8-9) Ποιος έλεγε αλήθειες; Εγώ ή ο Μητσοτάκης που τόλμησε ο αριστοάχρηστος να με πει «αντιεμβολιαστή» επειδή επέμενα στη γνώση που πήραμε στη βασική ιατρική εκπαίδευση για τα εμβόλια;;; Ποιος ήταν αντικειμενικός;;

Εγώ ή οι πληρωμένες γραφίδες και μικρόφωνα που πέταξαν τόνους λάσπης εναντίον μου και με ελεεινολογούσαν γιατί είχαν μπει στο pay roll των φαρμακευτικών και των λιστών Πέτσα-Κικίλια-Πλεύρη κλπ κλπ ;;;;

ΥΓ1 :Δυστυχώς ούτε ο Συριζα κεντρικά τότε δεν με άκουσε!
Γιατί ο Ξανθός (που έκανε και το ASTRA «χωρίς αστερίσκους» και τον παίνευε ο ΑΣΧΕΤΟΣ Άδωνης φωτο 11) έλεγε μπούρδες και κατηγορούσε εμένα ως αντιεπιστημονικό.
Γιατί ο Ηλιόπουλος επαναλάμβανε την ψεύτικη επιστημονικά και γελοιότητα πολιτικά πως «είναι πράξη αλληλεγγύης της νεολαίας προς τους ηλικιωμένους ο εμβολιασμός»
Γιατί και ο Τσίπρας πίστευε πως υπάρχει «καθαρή επιστήμη» που πρέπει να την ακολουθούμε πιστά όλοι και να «βάζουμε πλάτη» και όχι κατευθυνόμενη γνώση από το κέρδος των πολυεθνικών του φαρμάκου!!

Έτσι ο Μητσοτάκης ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ την πολιτική που είχε ως μοναδικό όπλο το εμβόλιο, χωρίς ΜΕΘ και Φάρμακα (μονοκλωνικά) και που τελικά οδήγησε σε 36.000 νεκρούς στην Ελλάδα ,πρώτη χώρα στη Δυτική Ευρώπη σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού !!

Όλα εδώ αποκαλύπτονται και ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!
Ξεφτιλισμένα όντα της «επιστήμης»,της «δημοσιογραφίας» και της «πολιτικής»».

Νέα Αριστερά κατά Πολάκη

Στην σχετική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη απάντησε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος κάνει λόγο για «σχέδιο παρακμής και εκφυλισμού».

Αναλυτικά, η απάντηση Ηλιόπουλου:

«Επιστροφή στην πανδημία

Εδώ και καιρό υποστηρίζουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο καλύτερος χορηγός της ακροδεξιάς στην χώρα. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε την πανδημία αποτέλεσε μια κρίσιμη στιγμή για την ενίσχυση αυτών των ρευμάτων στην ελληνική κοινωνία.
Την στιγμή που έπρεπε να μιλήσουμε συνολικά για μέτρα δημόσιας υγείας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα σχολεία, στους χώρους δουλείας επέλεξε να μην κάνει τίποτα ουσιαστικό στα παραπάνω. Ακούγαμε από κυβερνητικά στελέχη ότι στις εκκλησίες δεν κολλάει ο ιός.

Ακόμα και στον εμβολιασμό έκανε κρίσιμα μπρος-πίσω (πχ εμβολιασμός εγκύων) που περισσότερο τροφοδότησαν την καχυποψία. Πλάτη όμως στην κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλαν συνειδητά ή ασυνείδητα όσοι και όσες μπήκαν μονοθεματικά και κυρίαρχα στην αντιπαράθεση με όρους εμβόλιο vs φάρμακα (λες και τα φάρμακα δεν τα έφτιαχναν οι ίδιες εταιρίες).

Τα εμβόλια τα αμφισβήτησε και ο ακροδεξιός Μπολσονάρο, την ανάγκη όμως να καταργηθούν οι πατέντες και να μιλήσουμε συνολικά για μέτρα δημόσιας υγείας κυρίως στην πρόληψη (όπως στους χώρους εργασίας και στα ΜΜΜ) την έθεσε η Αριστερά. Η εμμονή στο δίλλημα φάρμακα vs εμβόλια το μόνο που κατάφερε ήταν να ισχυροποιήσει τον Μητσοτάκη. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η συζήτηση παγκοσμίως είναι προνομιακή για δυνάμεις της άκρας δεξιάς. Ο Παύλος Πολάκης ακόμα και σήμερα αρνείται να το αποδεχτεί.

Τέλος ο τρόπος με τον οποίο επιτίθεται όχι μόνο σε αντιπάλους αλλά ακόμα και σε ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι ακόμα στο ίδιο κόμμα (;) , αποτελεί ένα στοιχείο παρακμής και εκφυλισμού. Τις αυταρχικές και αντιδραστικές δυνάμεις δεν τις κερδίζεις με το να αγκαλιάζεις όψεις της πολιτικής τους αλλά μέσα από την σύγκρουση. Αυτό θα κάνει η Νέα Αριστερά».