Skip to main content

Π. Μαρινάκης για επίθεση κατά Κασσελάκη: «Ροπαλοφόροι και κουκουλοφόροι δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία»

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταδίκασε το περιστατικό επίθεσης κατά του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη

Την επίθεση που δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καταδίκασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, υπογραμμίζοντας ότι «ροπαλοφόροι και οι κουκουλοφόροι δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέρει «Εκφράζουμε την αυτονόητη και κατηγορηματική καταδίκη μας για την φραστική επίθεση που δέχθηκε απόψε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, καθώς και για τον τραυματισμό αστυνομικού. Οι ροπαλοφόροι και οι κουκουλοφόροι δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία».

Η ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος το περιστατικό της επίθεσης, έκανε λόγο για «ανησυχητική επανάληψη ακραίων βίαιων και μισαλλόδοξων συμπεριφορών».

Ν. Ανδρουλάκης: «Καταδικαστέα τα επεισόδια κατά του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη»

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, δέχτηκε φραστική επίθεση έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη, όταν κουκουλοφόροι που συμμετείχαν στη συγκέντρωση κατά της ομοφοβικής επίθεσης εναντίον δύο μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, τον γιούχαραν αποκαλώντας τον «σκουπίδι και καταπιεστή».