Skip to main content

Ν.Δ.: Καταδικάζουμε τις ομοφοβικές επιθέσεις αιρετών κατά Κασσελάκη – Αχ. Μπέος: Να κρατήσουν τα μαθήματα ηθικής για τα στελέχη τους

ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Αχιλλέας Μπέος για Ν.Δ.: Να κρατήσουν τα μαθήματα ηθικής για τα στελέχη τους

«Τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις» κατά του Στέφανου Κασσελάκη «από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια εβδομάδα μάλιστα, που η χώρα μας κάνει ένα μεγάλο βήμα στο πεδίο των δικαιωμάτων» καταδικάζει η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της.

«Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτος. Ως παράταξη είμαστε διαχρονικά, σταθερά και αποφασιστικά απέναντι στον ρατσισμό, τον λεκτικό εκφοβισμό, τη ρητορική μίσους και τη βία από όπου και αν προέρχεται» τονίζει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ. έρχεται έπειτα από τα χυδαία σχόλια του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, αλλά και του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας σε αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ότι τον έχει «χ…ένο» ο δήμαρχος Βόλου είχε σχολιάσει με ανάρτησή του πως «δεδομένης της ιδιαιτερότητας του, φυσικό είναι να χ…».

Αχιλλέας Μπέος για Ν.Δ.: Να κρατήσουν τα μαθήματα ηθικής για τα στελέχη τους

Ο Αχιλλέας Μπέος επανήλθε με νέα ανάρτηση, μετά την ανακοίνωση της Ν.Δ. χαρακτηρίζοντας «προκλητικό» και «αηδιαστικό» τον Στέφανο Κασσελάκη και συνιστώντας στην Πειραιώς «να κρατάει τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες της για τα στελέχη της».