Skip to main content

Χυδαίες αναφορές του Κ. Μουτζούρη στον Στ. Κασσελάκη – Βίντεο

(Φωτ. ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ / EUROKINISSI)

Ν.Δ.: Καταδικάζουμε τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις - «Το βίντεο καταγράφηκε παρανόμως και διέρρευσε σκοπίμως» υποστηρίζει ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

Βίντεο που δείχνει τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη να αναφέρεται με χυδαίους χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανο Κασσελάκη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στο βίντεο που ανήρτησαν το Lesvos News και ο Γιάννης Σινάνης εμφανίζεται ο Κώστας Μουτζούρης να μιλά σε εστιατόριο και να αποκαλεί «κουνίστρα» και «οπισθογεμή» τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αρχίζει μία νέα σεζόν τώρα, μία νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Με όλους φίλοι είμαστε, όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε και με όλους θα συνεργαστούμε και με τη Ν.Δ. και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΣΥΡΙΖΑ, με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός» ακούγεται να λέει ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους τον ρωτά «με τον Κασσελάκη;» εκείνος απαντά: «Κουνίστρα είναι (..) Είναι λίγο οπισθογεμής» με τους υπόλοιπους θαμώνες να ξεσπούν σε γέλια.

Ν.Δ.: Καταδικάζουμε τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις

Οι παραπάνω αναφορές προκάλεσαν αντιδράσεις, με τη Ν.Δ. να εκδίδει ανακοίνωση, με την οποία «καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια εβδομάδα μάλιστα, που η χώρα μας κάνει ένα μεγάλο βήμα στο πεδίο των δικαιωμάτων».

«Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτος. Ως παράταξη είμαστε διαχρονικά, σταθερά και αποφασιστικά απέναντι στον ρατσισμό, τον λεκτικό εκφοβισμό, τη ρητορική μίσους και τη βία από όπου και αν προέρχεται» τονίζεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς.

Ν.Δ.: Καταδικάζουμε τις ομοφοβικές επιθέσεις αιρετών κατά Κασσελάκη – Αχ. Μπέος: Να κρατήσουν τα μαθήματα ηθικής για τα στελέχη τους

Κ. Μουτζούρης: Το βίντεο καταγράφηκε παρανόμως και διέρρευσε σκοπίμως

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν κ. Μουτζούρης προχώρησε σε ανάρτηση στην οποία αναφέρει πως «η χιουμοριστική συζήτηση» καταγράφηκε «παρανόμως και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους».

Τονίζει ακόμη πως για τον ίδιο «ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου». Όπως αναφέρει, «ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη».