Skip to main content

«Επεισόδιο» Κασσελάκη – Πολάκη

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Πηγές του περιβάλλοντος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν, αλλά κομματικές πηγές μιλώντας στην «Ναυτεμπορική» επιμένουν για τον «καυγά»

Πηγές του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαψεύδουν τις «πληροφορίες» που διέρρευσαν περί έντονης λογομαχίας ανάμεσα στον Πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη και του βουλευτή Παύλου Πολάκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «ουδεμία ένταση υπήρξε και δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο ανδρών».

Κομματικές πηγές επιμένουν πάντως, μιλώντας στην «Ναυτεμπορική» ότι προκλήθηκε «επεισόδιο» στη διάρκεια της συνεδρίασης του προεδρείου της ΚΟ, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόταν στις θέσεις του κόμματος για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο κ. Πολάκης φέρεται να αμφισβήτησε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εξοπλιστικές δαπάνες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών φέρεται πάντως να έχουν διαταραχθεί μετά την ανακοίνωση  του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση του Παύλου Πολάκη κατά του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, μετά από σκίτσο που αφορούσε τον βουλευτή Χανίων.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέστησε σαφές πώς «δεν εκφράζουν  τον ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου».