Skip to main content

Στέφανος Κασσελάκης: Συνομιλία με τον γ.γ. του ΑΚΕΛ – Στα «σκαριά» επίσκεψη στην Κύπρο

Menelaos Myrillas / SOOC

Κυπριακό και κοινωνική δικαιοσύνη στο επίκεντρο

Συνομιλία με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να τον συγχαρεί, είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Στη διάρκεια της συνομιλίας τους, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, τονίστηκε «η σημασία που έχει ο κοινός αγώνας των δύο κομμάτων και όλων των ευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων για κοινωνική δικαιοσύνη, βιώσιμες πολιτικές απέναντι στην κλιματική κρίση και επανεκκίνηση των συνομιλιών για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των Αποφάσεων του ΟΗΕ, από εκεί που διεκόπησαν στον Κραν Μοντανά».

Οι κ. Κασσελάκης και Στεφάνου συνομίλησαν παράλληλα για τη συνάντησή τους κατά την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνομιλία και με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να τον συγχαρεί.

Συνάντηση με τον Σωκράτη Φάμελλο

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Σωκράτη Φάμελλο στη Βουλή. Οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν θέματα που αφορούν την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο και τις πρώτες αλλαγές σε θέσεις-κλειδιά του κόμματος που αποφάσισε ο κ. Κασσελάκης.