Skip to main content

Οπαδική βία: Σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Με θέμα την εφαμοργή των μέτρων που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός.

Σε εξέλιξη είναι σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με θέμα την εφαμοργή των μέτρων που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά του χουλιγκανισμού.

Η σύσκεψη είναι ευρεία. Συμμετέχουν η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και πολλοί αστυνομικοί διευθυντές.

Υπενθυμίζεται ότι η οπαδική βία, με αποκορύφωμα τα τραγικά γεγονότα της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια που κόστισαν τη ζωή του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Μετά το πέρας της συνάντησης με Τσέφεριν, ακολούθησε σύσκεψη με την παρουσία των μεγαλομετόχων των ΠΑΕ ΑΕΚ (Δημήτρης Μελισσανίδης), Παναθηναϊκού (Γιάννης Αλαφούζος), Ολυμπιακού (Βαγγέλης Μαρινάκης) και του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Αρτούρ Νταβιντιάν.

Έπειτα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις αποφάσεις που λήφθηκαν σε κυβερνητικό επίπεδο, εστιάζοντας σε τέσσερα μέτρα άμεσης εφαρμογής. Το πρώτο και σημαντικότερο εξ αυτών αφορά το λουκέτο στις λέσχες οπαδών, καθώς εφεξής κάθε σύλλογος θα έχει μόνο έναν σύνδεσμο, με έδρα την ΠΑΕ.  Δείτε εδώ αναλυτικά όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε ακόμα:

Γ. Οικονόμου για Ν. Φιλαδέλφεια: Θα αποδοθούν πολύ σύντομα και άλλες ευθύνες