Skip to main content

Π. Τσαπανίδου για θάνατο 19χρονης στη Νέα Μάκρη: Η Ν.Δ. άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

«Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, εν έτει 2023 να χάνονται συνάνθρωποι μας με αυτό τον τρόπο»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δριμεία κριτική στη Ν.Δ. για την κατάσταση στο ΕΣΥ ασκεί η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου σε δήλωσή της για τον θάνατο της νεαρής εγκύου στη Νέα Μάκρη.

«Μια γυναίκα στην Κω πέθανε γιατί δεν υπήρχαν οδηγοί για τα ασθενοφόρα του νησιού. Λίγες ώρες μετά, άλλη μια τραγική είδηση μας συγκλονίζει όλους. Μια νεαρή γυναίκα στην Νέα Μάκρη 19 ετών έγκυος, έφυγε από τη ζωή μαζί με το αγέννητο μωρό της, λόγω καθυστέρησης ασθενοφόρου όπως καταγγέλλει η οικογένεια της» σημειώνει η κ. Τσαπανίδου και συνεχίζει λέγοντας: «Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, εν έτει 2023 να χάνονται συνάνθρωποι μας με αυτό τον τρόπο».

Η κ. Τσαπανίδου κατηγορεί τη Ν.Δ. πως «άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ». «Αυτή η σκληρή και αμείλικτη πραγματικότητα, οφείλει να μας κινητοποιήσει άμεσα. Η χώρα χρειάζεται ένα καλύτερο δημόσιο σύστημα Υγείας που να ανταποκρίνεται στις αυτονόητες ανάγκες όλων των ανθρώπων» προσθέτει.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.