Skip to main content

Άκης Σκέρτσος στο Naftemporiki TV: Ο κ. Ανδρουλάκης έχει κλείσει ο ίδιος την πόρτα της συνεργασίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, στην Εκπομπή «12:00-14:00» του Naftemporiki TV.

«Εμείς λέμε ότι οι πολίτες κρίνουν, οι πολίτες επιλέγουν, είναι η ώρα των πολιτών», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης στο Naftemporiki TV, ενώ τόνισε ότι «για όλα τα ζητήματα της κοινωνίας εμείς έχουμε μια θετική πρόταση, δεν βλέπουμε το ίδιο από την αντιπολίτευση».

Ο κ. Σκέρτσος μεταξύ άλλων σχολίασε πως «ο κ. Τσίπρας καταβάλλει μια μεγάλη προσπάθεια να απονομιμοποιήσει το debate, πολιτικά αυτό που βλέπω είναι ότι ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει την απομόνωση του από τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς, για αυτό ο κ. Τσίπρας το υποβαθμίζει».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, είπε ότι «έχει κλείσει ο ίδιος την πόρτα της συνεργασίας προς τον κ. Μητσοτάκη, λέει ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί, ο κ. Ανδρουλάκης δεν διαβάζει καλά την δική του εκλογική βάση, εμείς εφαρμόζουμε πολιτικές που έχουν μια ευρύτερη απήχηση πέρα από τα στενά όρια της Νέας Δημοκρατίας και είναι μια αναγκαία πολιτική εθνικά, οικονομικά, πολιτικά, ο κ. Ανδρουλάκης έχει καταψηφίσει κρίσιμες μεταρρυθμίσεις που πάνε την χώρα μπροστά, το ΠΑΣΟΚ θα ήταν βαρίδι».

Ο κ. Σκέρτσος σχολίασε πως «ο κ. Μητσοτάκης σέβεται πάντα την λαϊκή ετυμηγορία, ο λαός θα αποφασίσει, κατηγορηματικά δεν υπάρχει καμία συζήτηση με κόμματα δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας».

Τέλος ο κ. Σκέρτσος ανέφερε πως «ο κ. Σκυλακάκης δήλωσε χθες ότι έχουν χρησιμοποιηθεί στοιχεία από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, είναι μια πάγια τακτική αυτό το οποίο συμβαίνει, όλο αυτό είναι άλλο ένα fake news».

Όπως πρόσθεσε, «το πρόγραμμα μας είναι κοστολογημένο από τις υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου και είναι ενταγμένο στο μεσοπρόθεσμο σχέδιο σταθερότητας και ανάπτυξης το οποίο έχουμε ήδη καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή».