Καθησυχαστικός σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες τη Δευτέρα στη Βουλή.
Ερωτηθείς συγκεκριμένα αν έχει «plan B» σε περίπτωση που αποχωρήσει από την κυβέρνηση ο κ. Καμμένος, αποσύροντας και τους υπουργούς που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Όχι ρε παιδιά πού να πάει; Μην ανησυχείτε».
Σε ερώτηση αν προβλέπει ότι θα υπάρξει «άγρια κόντρα» στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό που κορυφώνεται σήμερα, ο Πρωθυπουργός απάντησε αρνητικά. «Ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση. Μιλάμε για νούμερα και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πως είναι το κλίμα σήμερα; Με Χρίστο Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με το “σεις και με το σας”. Σαν να είναι στην Οξφόρδη» είπε.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












