Skip to main content

Φώφη Γεννηματά: Όσο ο Αλ. Τσίπρας παραμένει στην εξουσία τα αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές, τόσο το καλύτερο» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας πως «το μόνο που απασχολεί τον κ. Τσίπρα είναι το πότε και πώς θα δραπετεύσει από τα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε».

Όπως ανέφερε η κ. Γεννηματά, όσο ο κ. Τσίπρας παραμένει στην εξουσία «τα αδιέξοδα για τη χώρα πολλαπλασιάζονται». «Οι κίνδυνοι για τα εθνικά θέματα μεγαλώνουν. Η έξοδος από την κρίση  απομακρύνεται. Και ο τρόπος που κυβερνά προσβάλλει τη Δημοκρατία» παρατήρησε για να προσθέσει: «Έγκαιρα ζήτησα εκλογές για προοδευτική ανατροπή. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.