Skip to main content

Τιμητικές διακρίσεις από κινεζικό Πανεπιστήμιο σε στελέχη της Angelakos

Εμβάθυνση των ελληνοκινεζικών ναυτιλιακών και ακαδημαϊκών σχέσεων σε διεθνές επίπεδο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεών της με την Κίνα, αυτή τη φορά και σε ακαδημαϊκό επίπεδο, ανακοίνωσε η ναυτιλιακή εταιρεία Angelakos (Hellas) S.A., επισημαίνοντας ότι η συνεργασία της με τη χώρα εκτείνεται σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες και καλύπτει το σύνολο των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Επίτιμος Πρόεδρος της εταιρείας, Ευάγγελος Ε. Αγγελάκος, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Πλοίαρχος Στέφανος Ε. Αγγελάκος, έλαβαν σημαντικές ακαδημαϊκές διακρίσεις από τη Σχολή Ναυτιλίας και Ναυτικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου Τσονγκκίνγκ Τζιαοτόνγκ.

Ειδικότερα, ο κ. Ευάγγελος Αγγελάκος διορίστηκε Επίτιμος Κοσμήτορας, ενώ ο Πλοίαρχος Στέφανος Αγγελάκος ανακηρύχθηκε Επίτιμος Καθηγητής.

Όπως επισημαίνεται, η διάκριση αυτή αναγνωρίζει τη διαχρονική συμβολή τους στη διεθνή ναυτιλία και ενισχύει περαιτέρω τους δεσμούς συνεργασίας με την Κίνα.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την περαιτέρω εμβάθυνση των ελληνοκινεζικών ναυτιλιακών και ακαδημαϊκών σχέσεων σε διεθνές επίπεδο

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.