Skip to main content

Ουκρανία: Η Naftogaz αναφέρει ότι οι εγκαταστάσεις της επλήγησαν από ρωσικές επιδρομές για δεύτερη ημέρα

REUTERS

Ήταν η 20η επίθεση στις υποδομές της εταιρείας από την αρχή του έτους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι ρωσικές επιθέσεις προκάλεσαν ζημιές σε εγκαταστάσεις παραγωγής της κρατικής εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ουκρανίας Naftogaz στις περιοχές Πολτάβα και Σούμι, δήλωσε τη Δευτέρα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Οι εγκαταστάσεις στην περιοχή Πολτάβα δέχτηκαν επίθεση για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, δήλωσε ο Σεργκέι Κορέτσκι στο Facebook, προσθέτοντας ότι ήταν η 20ή επίθεση στις υποδομές της εταιρείας από την αρχή του έτους.

Πηγή: Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.