Skip to main content

Ιράν: 24 συλλήψεις για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

REUTERS/Leonhard Foeger/File Photo

Τι δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας της δυτικής Τεχεράνης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι ιρανικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι 24 άνθρωποι συνελήφθησαν με την κατηγορία της κατασκοπείας προς όφελος του Ισραήλ και της απόπειρας προσβολής της εικόνας της χώρας, σύμφωνα με το πρακτορείο Tasnim.

«Είκοσι τέσσερις άνθρωποι που κατασκόπευαν για λογαριασμό του σιωνιστή εχθρού, στο διαδίκτυο και εκτός διαδικτύου και που επιδίωκαν να αναστατώσουν την κοινή γνώμη, όπως και να αμαυρώσουν και να καταστρέψουν την εικόνα του ιερού συστήματος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, συνελήφθησαν», δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας της δυτικής Τεχεράνης, Κιουμάρς Αζίζι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.