Skip to main content

Κάρολος: Η πρώτη του εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως διαγνώστηκε με καρκίνο

Φωτ. REUTERS/Toby Melville
Ο Βασιλιάς Κάρολος, μία ημέρα αφότου ανακοινώθηκε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Δίπλα του η Βασίλισσα Καμίλα. Λονδίνο, Βρετανία, 6 Φεβρουαρίου 2024. Φωτ. REUTERS/Toby Melville

Ο βασιλιάς Κάρολος αποχώρησε με αυτοκίνητο από το Clarence House, την κατοικία του στο Λονδίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη δημοσίως για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ότι πάσχει από καρκίνο.

Συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα, ο βασιλιάς Κάρολος αποχώρησε με αυτοκίνητο από το Clarence House, την κατοικία του στο Λονδίνο.

Ο 75χρονος βασιλιάς και η σύζυγός του χαιρέτισαν το πλήθος, χαμογελώντας από τις πίσω θέσεις του οχήματος.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PA, ο βασιλιάς Κάρολος αναμενόταν να μεταβεί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, για να πάνε στη συνέχεια με ελικόπτερο στην κατοικία στο Σάντρινγκχαμ, στην ανατολική Αγγλία.

Η ασθένεια του Καρόλου και οι πολιτικές επιπτώσεις

Στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Χάρι

Στο μεταξύ, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, έφτασε στο Λονδίνο σήμερα το μεσημέρι, ο πρίγκιπας Χάρι για να επισκεφθεί τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο Γ’, μετά την ανακοίνωση ότι ο μονάρχης διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο δούκας του Σάσεξ, ο μικρότερος γιος του 75χρονου μονάρχη, ο οποίος έχει απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και ζει τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου ταξιδεύοντας με νυχτερινή πτήση για να επισκεφτεί τον πατέρα του στην κατοικία του στο Λονδίνο στο Clarence House.

Σε σοκ οι Βρετανοί, κυριαρχεί η είδηση στα ΜΜΕ

Πλήρως αιφνιδιασμένο το Ηνωμένο Βασίλειο, παρακολουθεί πώς εξελίσσεται η θεραπεία του βασιλιά Καρόλου Γ’, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η διάγνωση του καρκίνου του βασιλιά είναι, όπως αναμενόταν, το βασικό θέμα, σε όλα τα βρετανικά πρωτοσέλιδα.

Κάρολος Γ’: Σε σοκ οι Βρετανοί, κυριαρχεί η είδηση στα ΜΜΕ